Geef betekenis


Verras een bekende

Verstuur een uitnodiging naar een vriend of vriendin.

Maak iemand blij! We versturen voor jou een uitnodiging naar een vriend of vriendin om deel te nemen aan Project Beauty. Je kunt zelf een eigen tekst toevoegen.

Geef ook een cadeau

Verstuur een uitnodiging naar een vriend of vriendin en geef een boekje cadeau.

Nodig een vriend of vriendin uit en doe gelijk een mooi aandenken cadeau: het boekje ‘Op zoek naar schoonheid met ‹zijn of haar naam›’ dat we maken op basis van zijn of haar antwoorden.

Meer over schoonheid

Start zonder boekje

Zelf ontdekken

Ontdek de vragen eerst zelf en vind jouw eigen kijk op schoonheid. Ga op reis langs de dilemma’s en maak jouw eigen keuzes. Meer dan 1500 Nederlanders gingen je voor en namen met veel plezier deel aan Project Beauty.

lees verder over:
een mooie belevenis …

 

Bewaar je beleving in een persoonlijk boekje

Bewaar antwoorden

Bewaar jouw kijk op schoonheid en ontdek ook hoe Nederland over schoonheid denkt. Al jouw antwoorden op de vragen van Project Beauty kun je bewaren in een mooi en heel persoonlijk boekje: ‘Op zoek naar schoonheid met <jouw naam>’.

lees verder over:
jouw boekje …

Beauty Today: over de schoonheid van de dag

Download app

We lopen snel, werken hard, zorgen veel, denken diep. En als we omkijken is het meestal om te zien wat er mis ging en wat we dus beter hadden kunnen doen. Natuurlijk, er gaat ook wel eens iets goed, denken we dan, maar het kan altijd beter.

lees verder over:
de app Beauty Today …

Shop | NL

Shop | NL

Hoe denkt Nederland over schoonheid? De vragen van Project Beauty zijn voorgelegd aan de Nederlandse bevolking. Ontdek hun ervaringen zoals verbeeld in een bijzonder multimedia boekje of via een serie posters.

lees verder over:
leuke posters en …